søndag den 1. december 2013

Hvid chokolademousse m. passionsfrugtspure

Hvid chokolademousse m. passionsfrugtspure



Ingredienser (til 3 portioner)
Hvid chokolademousse:
  • 100 g hvid chokolade
  • 1 1/2 pasteuriserede æggehvider
  • 2 pasteuriserede æggeblommer
  • 2 spsk sukker
Passionsfrugtpuré:
  • 6-8 passionsfrugter
  • 1 tsk sukker
  • 1 tsk Maizena

Fremgangsmåde

Hvid chokolademousse:
  1. Hak chokoladen fint, og smelt den over vandbad
  2. Pisk æggehviderne stive, og stil dem til side.
  3. Pisk æggeblommerne let og luftige sammen med sukkeret.
  4. Rør den smeltede chokolade i æggesnapsen.
  5. Vend æggehviderne i.
  6. Fordel moussen i portionsglas, og stil dem på køl et par timer.
Passionsfrugtpuré:
  1. Halver passionsfrugterne, og skrab frugtkødet ud.
  2. Si kernerne fra.
  3. Hæld passionsfrugt, sukker, Maizena og evt. lidt vand i en gryde.
  4. Varm det op og rør rundt, indtil det begynder at tykne.
  5. Lad det køle af, og fordel det oven på chokolademoussen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar