Hvid chokolademousse m. passionsfrugtspure
Ingredienser
(til 3 portioner)
Hvid chokolademousse:
- 100 g hvid chokolade
- 1 1/2 pasteuriserede æggehvider
- 2 pasteuriserede æggeblommer
- 2 spsk sukker
Passionsfrugtpuré:
- 6-8 passionsfrugter
- 1 tsk sukker
- 1 tsk Maizena
Fremgangsmåde
Hvid chokolademousse:
- Hak chokoladen fint, og smelt den over vandbad
- Pisk æggehviderne stive, og stil dem til side.
- Pisk æggeblommerne let og luftige sammen med sukkeret.
- Rør den smeltede chokolade i æggesnapsen.
- Vend æggehviderne i.
- Fordel moussen i portionsglas, og stil dem på køl et par timer.
Passionsfrugtpuré:
- Halver passionsfrugterne, og skrab frugtkødet ud.
- Si kernerne fra.
- Hæld passionsfrugt, sukker, Maizena og evt. lidt vand i en gryde.
- Varm det op og rør rundt, indtil det begynder at tykne.
- Lad det køle af, og fordel det oven på chokolademoussen
Ingen kommentarer:
Send en kommentar