søndag den 1. december 2013

Chokolademousse

 
Chokolademousse m. vand 
 
Chokolademousse kun lavet på chokolade og vand. Et mirakel, verdens nemmeste metode!

Ingredienser (til 4 portioner)
  • 225 g mørk kvalitetschokolade
  • 200 g vand
  • En pose isterninger
  • Salt
  • Granatæble
Fremgangsmåde
  1. Hak chokoladen fint.
  2. Smelt chokoladen og vandet sammen i en lille skål over vandbad.
  3. Klargør imens et isbad bestående af koldt vand med isterninger og salt. Skålen skal være så stor, at den lille skål med chokoladeblandingen kan være nede i den.
  4. Når chokoladeblandingen er smeltet, så tag skålen af varmen og sæt den i isbadet.
  5. Pisk chokolademassen med en elpisker – indtil blandingen har en konsistens som flødeskum. (Pas på, at du ikke overpisker den.)
  6. Tag skålen op af isbadet, og fordel straks chokolademoussen i glas.
  7. Servér moussen med nogle friske syrlige bær. (Jeg brugte granatæble)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar