søndag den 7. april 2013

Skildpaddelagkage

 
Skildpaddelagkage - MY LOVE
 
 
Lørdagens projekt er denne gang blevet til en skildpaddelagkage. En kage som jeg er sikker på, kun kan være lækker!

 
 
Opskrift:
Det skal du bruge:
30 små Toms skildpadder
0,5 liter fløde
 
3 lagkage bunde
250g marcipan
Makroner
 
Fremgangsmetode:
25 af skildpadderne smeltes på vandbad. Så tilsættes der en smule fløde, så konsistensen bliver dejlig cremet. Derefter skal der laves noget flødeskum! 5 dl fløde skal piskes til flødeskum. Så bliver herlighederne blandet sammen, så paddemassen og flødeskummen bliver blandet sammen. Så skal det i køleskabet et par timer.
Så skal den stables sammen. Så der skal skiftevis være kagebund, knuste makroner og skildpaddemasse. Det er her vigtigt at der kommen en lagkagebund øverst! Dette er da marcipanen skal pakkes ind i marcipan. Så marcipanen bliver rullet flad med en kagerulle, og lægges så forsigtigt hen over lagkagen.
Jeg har så valgt at pynte kagen med en marcipan rose :-)

Resultatet blev rigtig lækkert, og familien blev godt tilfredse!

 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar